Házhozszállítás

A megrendelt termékeket a DPD csomagküldő szolgálattal az ország bármelyik pontjára, az Ön által pontosan megadott címre juttatjuk el.
A beérkező megrendelések 1-2 munkanapon belül megérkeznek Önhöz.

Amennyiben személyesen kívánja az árut átvenni üzletünkben, kérjük, hogy a rendelés során válassza ezt az opciót és nyitvatartási időben átveheti.

Házhoz szállítási díjaink, futárszolgálattal egységesen kizárólag Magyarország egész területére vonatkoznak. Külföld esetén a szállítási díjakról érdeklődjön email formájában / mysticgyor@gmail.com / vagy telefonon a +3696/950-149-es számon.

A házhoz szállítás díja: – előre utalás esetén rendelésenként: 1.500 Ft

– utánvét esetén rendelésenként: 2.000 Ft

 

A megrendelt áruk, kiegészítők ellenértékét a kézbesítő futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni a termék átvételekor.

A futárszolgálat a szállítást megelőzően e-mail-ben és a szállítás napján  e-mailben és SMS-ben értesíti Önt. Érdemes olyan címet – akár munkahelyet is – megadni, ahol valaki az árut átveszi az emailben megadott időintervallumban. A futár előre nem telefonál, amennyiben a megadott címen nem veszik át a küldeményt, automatikusan következő munkanap a futár újra próbálkozik a csomag kiszállításával.
A csomagot kizárólag 18 éven felüli személynek köteles átadni a kézbesítő.
A rendeléskor megadott mobil számot feltüntetjük megjegyzésként a DPD küldemény címjegyzékén; a futár csak ha a postázási címen nem találja a keresett személyt, akkor hívja a megadott telefonszámot, egyeztet új időpontot.

A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és külső alapján minőségi kifogásait az átvételkor kell közölnie, ebben az esetben a bontott csomagot visszaszállítja a futár. Amennyiben nem jelez a Vásárló az áru átvételekor kifogást, úgy a későbbiekben reklamációt nem fogadhatunk el.

Köszönjük megrendelését!