FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Utánvét

  • Készpénz
  • Bankkártya

A termék árát a termék átvétele után téríti meg a velünk szerződésben álló szállítónak (MPL Futárszolgálat), melyről természetesen egy befizetési bizonylatot kap. A termékhez tartozó számlát a megrendelt áruval együtt küldjük el a megadott címre. A nagyon magas összegű vásárlás esetén csak előreutalással tudja kifizetni a megrendelt terméket.

Banki átutalás


A termék csak az összeg beérkezése után kerül kézbesítésre, erre maximum 2 nap várakozási idő érvényes, utána a rendelést automatikusan töröljük. Kérem, vegye figyelembe, hogy a bankközi utalások az intézményektől függően 1-2 munkanapig is eltarthatnak. A termék kifizetése alatt, a teljes összeg bankszámlánkra történő jóváírása értendő.

Bank neve: OTP Bank Nyrt.
Bankszámlaszám: 11746005-20127420-00000000
Közlemény: kérem, tüntesse fel a megrendelése számát!
Kedvezményezett neve: S. K. 2005. Kft.

Amennyiben a megrendelő és a számlatulajdonos neve nem egyezik, kérjük közleménybe megjegyezni a megrendelő nevét.

Személyes átvétel

  • Készpénz
  • Bankkártya

Személyes átvétel esetén tárolási díjat nem számolunk fel. A megrendelt termékeket 2 napig tesszük félre (kizárólag teljes árú termék esetén).
Személyes átvétellel való megrendelés esetén a termék azonnal átvehető üzletünkben, erről külön emailt nem küldünk.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A megrendelt termékeket az MPL csomagküldő szolgálattal az ország bármelyik pontjára, az Ön által pontosan megadott címre.
A beérkező megrendelések 1-2 munkanapon belül megérkeznek Önhöz.

Amennyiben személyesen kívánja az árut átvenni üzletünkben, kérjük, hogy a rendelés során válassza ezt az opciót, és nyitvatartási időben átveheti.
Házhoz szállítási díjaink, futárszolgálattal egységesen kizárólag Magyarország egész területére vonatkoznak.

A csomagküldés díja:

  • házhoz szállítás, és előre utalás esetén rendelésenként: 2.000 Ft
  • házhoz szállítás, és utánvét esetén rendelésenként: 2.500 Ft

Utánvétes fizetési mód választásakor a megrendelt áruk, kiegészítők ellenértékét a kézbesítő futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni a termék átvételekor.

A futárszolgálat a szállítást megelőzően e-mailben, és a szállítás napján  e-mailben és SMS-ben értesíti Önt. Érdemes olyan címet – akár munkahelyet is – megadni, ahol valaki az árut átveszi az e-mailben megadott időintervallumban. A futár előre nem telefonál, amennyiben a megadott címen nem veszik át a küldeményt, automatikusan 5 napra megőrzésre kerül az illetékes Postán, illetve pár nap után a futár újra próbálkozik a csomag kiszállításával.
A csomagot kizárólag 18 éven felüli személynek köteles átadni a kézbesítő.
A rendeléskor megadott mobil számot feltüntetjük megjegyzésként az MPL küldemény címjegyzékén. A futár csak akkor hívja a megadott telefonszámot, ha a postázási címen nem találja a keresett személyt, és egyeztet új időpontot.

A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és külső alapján minőségi kifogásait az átvételkor kell közölnie, ebben az esetben a bontott csomagot visszaszállítja a futár. Amennyiben nem jelez a Vásárló az áru átvételekor kifogást, úgy a későbbiekben reklamációt nem fogadhatunk el.

Az át nem vett rendelések csomagküldési díja minden esetben a vásárlót terheli, ezt cégünk ki is számlázza a vásárlónak.

Köszönjük megrendelését!