FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Utánvét

  • Készpénz
  • Bankkártya

A termék árát a termék átvétele után téríti meg a velünk szerződésben álló szállítónak (GLS Futárszolgálat) melyről természetesen egy befizetési bizonylatot kap. A termékhez tartozó számlát a megrendelt áruval együtt küldjük el a megadott címre. A nagyon magas összegű vásárlás esetén csak előreutalással tudja kifizetni a megrendelt terméket.

Csomagküldési díj utánvét esetén rendelésenként: 2.000 Ft

Banki átutalás


A termék csak az összeg beérkezése után kerül kézbesítésre, erre maximum 2 nap várakozási idő érvényes, utána a rendelést automatikusan töröljük. Kérem, vegye figyelembe, hogy a bankközi utalások az intézményektől függően 1-2 munkanapig is eltarthatnak. A termék kifizetése alatt, a teljes összeg bankszámlánkra történő jóváírása értendő.

Bank neve: OTP Bank Nyrt.
Bankszámlaszám: 11746005-20127420-00000000
Közlemény: kérem, tüntesse fel a megrendelése számát!
Kedvezményezett neve: S. K. 2005. Kft.

Amennyiben a megrendelő és a számlatulajdonos neve nem egyezik, kérjük közleménybe megjegyezni a megrendelő nevét.
Csomagküldési díj előre utalás esetén rendelésenként: 1.500 Ft

Személyes átvétel

  • Készpénz
  • Bankkártya

Személyes átvétel esetén tárolási díjat nem számolunk fel. A megrendelt termékeket 2 napig tesszük félre (kizárólag teljes árú termék esetén).
Személyes átvétellel való megrendelés esetén a termék azonnal átvehető üzletünkben, erről külön emailt nem küldünk.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A megrendelt termékeket a GLS csomagküldő szolgálattal az ország bármelyik pontjára, az Ön által pontosan megadott címre juttatjuk el.
A beérkező megrendelések 1-2 munkanapon belül megérkeznek Önhöz.

Amennyiben személyesen kívánja az árut átvenni üzletünkben, kérjük, hogy a rendelés során válassza ezt az opciót, és nyitvatartási időben átveheti.
Házhoz szállítási díjaink, futárszolgálattal egységesen kizárólag Magyarország egész területére vonatkoznak.

A házhoz szállítás díja: – előre utalás esetén rendelésenként: 1.500 Ft

– utánvét esetén rendelésenként: 2.000 Ft

A megrendelt áruk, kiegészítők ellenértékét a kézbesítő futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni a termék átvételekor.

A futárszolgálat a szállítást megelőzően e-mailben, és a szállítás napján  e-mailben és SMS-ben értesíti Önt. Érdemes olyan címet – akár munkahelyet is – megadni, ahol valaki az árut átveszi az e-mailben megadott időintervallumban. A futár előre nem telefonál, amennyiben a megadott címen nem veszik át a küldeményt, automatikusan következő munkanap a futár újra próbálkozik a csomag kiszállításával.
A csomagot kizárólag 18 éven felüli személynek köteles átadni a kézbesítő.
A rendeléskor megadott mobil számot feltüntetjük megjegyzésként a GLS küldemény címjegyzékén. A futár csak akkor hívja a megadott telefonszámot, ha a postázási címen nem találja a keresett személyt, és egyeztet új időpontot.

A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és külső alapján minőségi kifogásait az átvételkor kell közölnie, ebben az esetben a bontott csomagot visszaszállítja a futár. Amennyiben nem jelez a Vásárló az áru átvételekor kifogást, úgy a későbbiekben reklamációt nem fogadhatunk el.

Az át nem vett rendelések csomagküldési díja minden esetben a vásárlót terheli, ezt cégünk ki is számlázza a vásárlónak.

Csomagküldés külföldre

(csak előre utalás esetén)

1-es Zóna: csomagküldési díj +6.000.-

Ausztria (1-2), Németország (2), Szlovákia (1-2), Szlovénia (1-2), Csehország (2-3), Lengyelország (3), Horvátország (2), Románia (1-2), Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária

2-es Zóna: csomagküldési díj +10.000.-

Dánia (3), Franciaország, Olaszország (3-5), Nagy-Britannia, Írország (5)

3-as Zóna: csomagküldési díj +14.000.-

Észtország* (5), Svédország* (4-7), Lettország* (4), Litvánia* (3), Spanyolország (4-6), Görögország, Portugália, Finnország (5-7)

4-es Zóna: csomagküldési díj +34.000.-

Szerbia (2), Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland (3), Albánia, Észak-Macedónia (4), Málta, Feröer-szigetek  (8)

A várható szállítási időket az országok mellett zárójelben találja.

*A szállítási idő a vámkezelési idővel bővülhet.

A szállítási idők nem garantáltak, tájékoztató jellegűek.

Köszönjük megrendelését!